Op maat

Trainingen op maat

 

Ben je bestuurslid of lid van bijvoorbeeld een Vespa Club te ... of zijn (zoals de naam al suggereert) jullie een groep van Vespa rijders en hebben jullie het voornemen om een rijvaardigheidsdag (dagen) te organiseren?


Als het de bedoeling is om basistechnieken zoals bochten nemen, remmen, noodstop, ... in theorie en praktijk te oefenen, kan ik jullie helpen om een leuk dagje te organiseren.

Ook al hebben jullie niet heel veel ervaring op de motor dan kan het nog een leuke en verrijkende dag worden.


Hoe zouden we dit concreet kunnen organiseren? Neem gerust eens contact met ons op.


Inschrijven voor onze cursussen kan je steeds via info@motraegco.be

Gratis "post-herexamen"MoTraegco biedt leerlingen die door hen op- en/of begeleidt werden, vanaf een jaar na het behalen van het motorrijbewijs gratis een ‘post-herexamen’ aan. In onderling overleg wordt een moment en plaats afgesproken waarbij een rit (op de eigen motor) van Max 1Hr wordt gereden.


Na afloop wordt de gereden rit op vlak van kennis wegcode en de manier van rijden geëvalueerd en besproken op welke punten verbetering nodig zou zijn.

Zo kan voor elk een ideaal cursusvervolg en -traject uitgestippeld worden.Rijden met duopassagiers


De grootste droom van ieder koppel is, samen de vrijheid die aan het motorrijden gekoppeld is, beleven. Daarom richt MoTraCo ook een cursus voor jullie in.


Omwille van de persoonlijke begeleiding voorzien we voor deze cursus maximum 3 deelnemende motoren.


Timing van 0830u tot 1600u


Data van de cursus worden graag in onderling overleg met U besproken


Meer info te verkrijgen via info@motraegco.beNa afloop wordt de gereden rit op vlak van kennis wegcode en de manier van rijden geëvalueerd en besproken op welke punten verbetering nodig zou zijn.

Zo kan voor elk een ideaal cursusvervolg en -traject uitgestippeld worden.