Verhuur

Aanhangwagen

Motorrijden is een fantastische hobby. Voor de meeste motorrijders is het zelfs een passie. Een passie die echter niet zonder risico is. Tijdens de verplichte lessen bij de rijschool worden je de basistechnieken bijgeleerd om met een motorfiets te rijden. Maar die korte opleiding volstaat niet om je alle wetenswaardigheden, tips en tricks om je veilig en defensief in het verkeer te begeven, bij te brengen.


Defensief motorrijden is namelijk meer dan een loutere opeenvolging van handelingen. Het is een veeleisende combinatie van kennis, kunde, handigheid, ervaring, concentratie en verkeersinzicht. Die combinatie kun je enkel aanleren door bewust om te gaan met je hobby en stil te staan bij de moeilijke, gevaarlijke, onduidelijke aspecten van het motorrijden, die niet altijd in de rijschool aangeleerd kunnen worden.In MotorMania – de kunst van het motorrijden vertellen vijf ervaren motorinstructeurs je alles wat je moet weten over goed en veilig motorrijden. Van de eerste kennismaking met de bediening over het volledige praktijkexamen tot verstandig weggedrag en de fijne kneepjes van de rijtechniek.


Ik heb mogen meewerken aan het schrijven van dit toch wel zeer interessante boek!


Het boek bevat talloze praktijktips, foto’s, 3D-tekeningen en levensechte verkeerssituaties. De aandachtgaat vooral naar defensief weggedrag, het beoordelen van risico’s in het verkeer en het rijden onder moeilijke omstandigheden.

Dat alles met maar één doel: een betere motorrijderworden.


Een onmisbaar handboek voor zowel de beginnende als de ervaren motorrijder!


Hebben jullie interesse in dit boek?

Stuur gerust een mailtje naar info@motraegco.be .

Sinds kort kan je het boek ook vinden en/of bestellen bij de betere boekhandel.


Verdere informatie kan je ook verkrijgen via de klantendienst van de uitgever info@weeswegwijs.be.