Over onsMoTraEGCo staat voor:


 • Motor, Mobility en Movement;
 • Training, Travel & Trading;
 • Events;
 • Guidance & Guy;
 • Coaching, Consulting, Command & Control


Wat doen we?


Zoals de trefwoorden zeggen, begeleiden we jullie graag bij jullie vervolmaking op vlak van jullie mobiliteit en jullie persoonlijke driver skills. Op maat gemaakte opleidingen en trainingen zijn ons keurmerk.

Voor een complete begeleiding om veilig en efficient door het hedendaagse, steeds drukker wordende verkeer te laveren, bent u bij ons en onze partners op het juiste adres.

Uw professionaliteit, plezier en geluk zijn onze motivatie.


Maar ook voor het organiseren van persoonlijke en/of zakelijke evenementen, de begeleiding en opvolging van uw  werkproces staan wij jullie graag bij.


Waarom doen we dit?


 • Voor het begeleiden van bestuurders, zijn we van mening dat iemand leren rijden het werk is van professionals die kennis en ervaring hebben in het stapsgewijs opbouwen van een lesprogramma. Wij gaan, samen met onze partners, nog een stap verder en coachen naar een veilige, efficiënte en economische rijstijl. Mensen veilig en efficiënt in het verkeer brengen én houden, dat is wat ons, en onze partners, drijft!


 • Voor het organiseren van jullie persoonlijke en/of zakelijke evenementen, zijn we van mening dat het organiseren van welk evenement dan ook het werk is van professionals die kennis en ervaring hebben in het stapsgewijs opbouwen van de verschillende sferen. Zo kunnen jullie maximaal genieten van de voorbereidingen en het evenement zelf, zonder jullie te moeten bekommeren over details.


 • Voor de begeleiding van uw werkproces, bieden we u een opvolging van uw zaak zowel voor, tijdens en na het proces of werkuren zodat u met een gerust gemoed uw tijd kan verdelen.


Waarom kiezen voor MoTraEGCo?


Omdat wij

 1. de beste garantie voor uw vraag en behoefte bieden,
 2. dankzij meer dan 10 jaar ervaring, expertise, constante bijscholing een persoonlijke begeleiding
  • in de organisatie van uw evenement
  • in uw professionele omgeving
  • in de motor- en rijschoolwereld

als kenmerk hebben en 

voor een optimaal rijgenot en maximale verkeersveiligheid staanHiervoor staat een dynamisch en professioneel team klaar om jullie te helpen en bij te staan.

Ons team is niet enkel goed opgeleid in ons eigen opleidingscentrum, ze worden ook voortdurend bijgeschoold. Samen met een jarenlange ervaring is dat de beste garantie tot een dubbel succes!


Onze lopende uitdaging is de oprichting van het VerkeersOpleidingsCentrum - Limburg (VOCL). Dit in een zeer nauwe samenwerking met verschillende partners waaronder VOCBWie zijn we? Wie is MoTraEGCo?

MoTraEGCo


Snijkers Guy

Tel:+32(0)478-34 99 39

info@motraegco.be


© MoTraEGCo CommV, alle rechten voorbehouden

BTW Nr: BE0553.583.651

Wanneer je onze site bezoekt of met deze in aanraking komt, verzamelen wij informatie via cookies. Deze helpen ons om je de beste ervaring te geven.

Akkoord