Vrachtwagentraining


Om jullie een zo uitgebreid mogelijk aanbod van voortgezette trainingen aan te bieden, werken we samen met onze partner VOC Smart en Efficient Driving te Brugge.


Het VerkeersOpleidingsCentrum Brugge (VOCB) beschikt over een unieke trainingsinfrastructuur te Brugge. Dit terrein kent geen gelijke in Vlaanderen


Verplichte nascholing vakbekwaamheid chauffeurs (code 95)


De Europese Richtlijn Vakbekwaamheid stelt dat iedere beroepschauffeur per vijf jaar verplicht 35 uur nascholing moet volgen. VOC SMART & EFFICIENT DRIVING is uw ideale partner om niet alleen aan de verplichting te voldoen, maar om deze verplichting tegelijk ook te benutten om als chauffeur nóg beter en als bedrijf nóg performanter te worden. Wij bieden zowel groepscursussen bij VOC als opleidingen in uw onderneming aan. Zowel praktijk- als theoretische opleidingen. Als extra service begeleiden wij onze klanten in het uitwerken van een subsidiemix voor maximale ondersteuning van zowel de opleidings- als de loonkost zodat de uiteindelijke kost voor u of uw onderneming zo beperkt mogelijk blijft.

Voordelen volledig opleidingspakket


  1. U bent met één inschrijving in orde voor de volledige nascholingsverplichting.
  2. U geniet van een speciale pakketprijs.

Voor werknemers die de 5 opleidingen volgen tijdens de werkuren in een periode tussen september en juni, kan de werkgever via onze erkenning voor ‘betaald educatief verlof’ een aanzienlijke tegemoetkoming krijgen in de loonkost (indicatief: 772,8 EUR per werknemer in de organisatieperiode 2013-2014)

  1. U kan ervoor kiezen om de opleidingen intensief in één week te volgen of gespreid over meerdere maanden in de periode van september tot en met juni.
  2. U heeft de keuze tussen een ruime waaier aan opleidingsdata op week- en/of zaterdagen.© MoTraEGCo CommV, alle rechten voorbehouden

BTW Nr: BE0553.583.651

Wanneer je onze site bezoekt of met deze in aanraking komt, verzamelen wij informatie via cookies. Deze helpen ons om je de beste ervaring te geven.

Akkoord